WARSZTATY PSYCHOLOGICZNO-TERAPEUTYCZNE „RAZEM ŁATWIEJ 2024”

TERMIN: 19-26.10.2024 r.,
MIEJSCE: Ośrodek Piramida Medical SPA w Mrzeżynie.

Zapraszamy do udziału w warsztatach „Razem Łatwiej 2024”, który jest projektem wsparcia psychologicznego dla weteranów z partnerami życiowymi, rodziców poległych żołnierzy w misjach zagranicznych oraz żon/partnerek weteranów. Warsztaty są realizowane przez Stowarzyszenie Rannych i Poszkodowanych w Misjach Poza Granicami Kraju jako zadanie zlecone przez Ministerstwo Obrony Narodowej.

Podczas realizacji warsztatów planowane są n/w grupy terapeutyczne:
– dwie grupy małżeństw i/lub par weteranów z partnerem/-ką
– jedna grupa żon / partnerek weteranów
– jedna grupa dla rodziców poległych żołnierzy.

W realizacji projektu, który jest organizowany w formie warsztatów psychologiczno-terapeutycznych szczególnie zależy nam by wzięły w nich udział osoby, które chciałyby przepracować ze specjalistami swoje problemy, których źródłem mogą być wyjazdy żołnierzy Wojska Polskiego na misje poza granice państwa. Osoby zainteresowane prosimy o zabezpieczenie czasu dla siebie i partnerów w podanym terminie.
Dodatkowe informacje oraz formularz zgłoszeniowy dla członków naszego Stowarzyszenia zostanie przesłany w terminie późniejszym.
W warsztatach mogą także wziąć udział osoby spoza naszego Stowarzyszenia, które otrzymają formularz zgłoszeniowy z chwilą wysłania wstępnej chęci uczestnictwa na e-mail: zarzad@stowarzyszenierannych.pl

Serdecznie zapraszamy do udziału.
Zarząd Stowarzyszenia

Inne aktualności